Telefon +36 70 395 7510

Email: office@lenar.hu

97A tűzoltóautók hátsó fecskendőterében telepített külső kezelők az eddigi tapasztalatok szerint gyakran vannak kitéve direkt vízhatásnak. Ez könnyen beázásukat és ezzel végzetes kommunikációs hibát eredményez. Ugyanígy veszélyeztetettek a hajókba szerelt mobil rádiók kezelői. Ennek kiküszöbölésére készítettük el rozsdamentes saválló acél és UV stabil szilikon-fólia felhasználásával a kiemelkedő minőségű AquaJet vízzáró dobozt.

Valamennyi alkatrésze, gumitömítések, tömszelencék, rögzítő csavarok, helyfenntartó elemek gondosan úgy kerültek kiválasztásra hogy egyenként is garantáltan víznek ellenálló anyagokból és technológiákkal készüljenek. A vízálló dobozba mi építjük be a Felhasználók által részünkre eljuttatott külső kezelőt a kívánt variációk szerint / egy vagy két vezeték kivezetés, rögzítő fülek helyzete - a szerekben rendelkezésre álló hely alapján / minden elemét és az összeszerelt egységet is teszteljük.

Ezt követően az AquaJet semmilyen karbantartást nem igényel és biztosítja a zavartalan kommunikációt – így az eredményes feladat végrehajtást. Esetleges sérülése esetén szakszervízünkben gyorsan és egyszerűen cseréljük a szükséges elemeket.

Összességében egy igen gyakorlatias és költséghatékony eszköz a külső kezelők védelmére, amely kesztyűben is könnyen kezelhető, teljes funkcionalítású rádiót eredményez.

 

 

276Ezzel a megoldással az alábbi előnyökhöz jutott a Felhasználó:

•biztos kommunikáció

•a fejegységet védi a víztől, és így nem szakadhat meg a kommunikáció

•kesztyűben is kezelhető marad a rádió

•nem igényel karbantartást

•gyárival megegyező ellenőrzött minőség

•ideális megoldás vizes helyeke, tűzoltószer, hajó, csónak stb.

 

Kategória: